ΟΙ  ΠΑΡΟΧΕΣ  ΜΑΣ

Οργάνωση δεξιώσεων - εκδηλώσεων

Το Kτήμα μας αποτελεί τον ιδανικό χώρο για κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων, εταιρικά γεύματα, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις συλλόγων.

Η Sala δεξιώσεων του κτήματος μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 300 άτομα, ενώ κατα τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σχεδιασμένη να ανοίγει και να ενώνεται με τον εξωτερικό χώρο του κτήματος, όπου κάτω από τα στέγαστρα μπορούν να φιλοξενηθούν ακόμη 250 άτομα. Η αίθουσα παραμένει στη διάθεση των καλεσμένων σε περίπτωση βροχής, όταν η δεξίωση γίνεται σε έναν από τους υπαίθριους χώρους του Κτήματος.


Στόχος μας είναι οι καλεσμένοι σας να είναι, όχι απλά ευχαριστημένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα του φαγητού, μαγειρεύοντας οι ίδιοι με φρέσκα ντόπια υλικά. Οι γαστρονομικές μας προτάσεις δημιουργούνται στη σύγχρονη κουζίνα του χώρου την ίδια μέρα που γίνεται η εκδήλωση και συνοδεύονται από ελληνικά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Το προσωπικό του Κτήματος βρίσκεται στη διάθεσή σας με γνώση, ευγένεια και προθυμία για να σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Ζητήστε μας να σας αποστείλουμε αναλυτική λίστα των προτεινόμενων μενού και παροχών του κτήματος.