ΤΟ  ΚΤΗΜΑ

                                       
ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ


Η οικογένεια Γκούντα με οικογενειακή παράδοση 50 ετών στο χώρο της εστίασης, έχοντας μεράκι και σεβασμό, εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με επιλεγμένους συνεργάτες δημιουργούν την κατάλληλη δυναμική για προτάσεις που θα μετατρέψουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας σε αξέχαστο γεγονός. Οι προσεγμένες εγκαταστάσεις του κτήματος και η ποιότητα των υπηρεσιών θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σας.


Οι έμπειροι και φιλόξενοι άνθρωποι του κτήματος εγγυώνται την ποιότητα υπηρεσιών προσφέροντας προτάσεις που θα μετατρέψουν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας σε ένα αξέχαστο γεγονός.


Το Κτήμα μας αποτελεί την ιδανική επιλογή χώρου για έναν ονειρεμένο γάμο. Εκτείνεται σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο 20 στρεμμάτων, στο 29ο χλμ Θεσσαλονίκης - Σερρών, μόλις 20' από την Θεσσαλονίκη και 15' από τον Λαγκαδά (δίπλα από την «Σοφουλα»).


Οι καταπράσινοι κήποι αλλά και η καινούρια λιθόκτιστη αίθουσα δημιουργούν κατάλληλες συνθήκες δεξίωσης, γάμων, βαπτίσεων και κοινωνικών εκδηλωσεων, όλο το χρόνο. Το παρεκκλήσι του Αη Γιάννη και το υπέροχο φυσικό τοπίο προσφέρονται για την τέλεση ενός ονειρεμένου μυστηρίου αλλά και την φωτογράφηση των νεόνυμφων στους κήπους του Κτήματος.