ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ... ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕ

Ένα από τα πιο μοδάτα trends στα νυφικά και από τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις που είδαμε στις επιδείξεις μεγάλων σχεδιαστών είναι αυτό που αφορά στην πλάτη του νυφικού φορέματος.

Φορώντας ένα νυφικό με εντυπωσιακή πλάτη η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει τόσο, που σίγουρα η λάμψη και η σιγουριά σας θα αποτυπωθούν στις νυφικές φωτογραφίες. Στηθείτε λοιπόν με τις ανάλογες πόζες και τραβήξτε τα βλέμματα. Αφήστε που με τον τρόπο αυτό θα «αποπροσανατολίσετε» και θα «κρύψετε» άλλες ατέλειες που πιθανόν έχετε σε άλλο σημείο του σώματος.Tip: Όταν μιλάμε για εντυπωσιακή πλάτη, θεωρούμε δεδομένο ότι τα μαλλιά θα σηκωθούν ψηλά με ένα όμορφο σινιόν ή άλλο νυφικό χτένισμα. Γυρίστε πλάτη, λοιπόν, όχι από αγένεια, αλλά για να θαμπώσετε!

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα από τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου κορμιού, παρόλο που αν ρωτήσεις ευθέως κάποιον, βιαστικά θα σου απαντήσει για άλλα.. πιο προβλεπόμενα! Όταν μάλιστα στολίζεται ή «σχεδόν» κρύβεται έντεχνα, τότε το αποτέλεσμα είναι εκατοντάδες βλέμματα καρφωμένα στο πίσω μέρος σας!

Εάν θέλετε να είστε μια εντυπωσιακή νύφη, δώστε στην πλάτη σας την απαραίτητη σημασία, καθώς θα αναζητάτε το φόρεμα των ονείρων σας. Ο τρόπος ραφής ή που κουμπώνει, ένα σιθρού ή δαντελένιο ύφασμα που αφήνει ακάλυπτα κάποια σημεία και καλύπτει όμορφα κάποια άλλα, στολίδια που κρέμονται μέχρι χαμηλά τη μέση και άλλες λεπτομέρειες μπορούν να «απογειώσουν» το νυφικό σας αλλά και εσάς την ίδια, που απ' όπου κι αν σας κοιτάξει κάποιος, θα μαγνητίζεται.