ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ;;;

Καλλιτεχνική είναι η φωτογράφηση που αφού ολοκληρωθεί το μυστήριο του γάμου και η δεξίωση, την επόμενη μέρα, χωρίς να έχετε πλέον το άγχος των καλεσμένων που σας περιμένουν, μπορείτε να προβείτε ως νεόνυμφοι σε μία επιπλέον φωτογράφηση.

Πρόκειται για μία prive φωτογράφηση σε δεύτερο χρόνο, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί στην τοποθεσία των ονείρων σας. Ο χρόνος την ημέρα του γάμου είναι συγκεκριμένος και πολύτιμος. Στοnext day shooting, χωρίς καμία πίεση χρόνου ξεφεύγετε από τη μονοτονία του σκηνικού ενός κτήματος ή τον περίβολο της εκκλησίας και σχεδιάζετε το πού και το πώς.Φυσικά, η... «επόμενη μέρα» γίνεται σχεδόν πάντα «μεθεπόμενη και ... βάλε», γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να ξυπνήσουν και να ετοιμαστούν τα ζευγάρια μετά από τόσο ξενύχτι, ποτό, κούραση και άγχος.

Στις πρώτες προτιμήσεις, η παραλία...

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ζευγαριών επιλέγει τη θάλασσα για το next day shooting, προκειμένου να απαθανατίσει το ηλιοβασίλεμα τοκαλοκαίρι και τον συννεφιασμένο ουρανό τον χειμώνα. Δεν είναι λίγες όμως οι νύφες, που προτιμούν να πραγματοποιήσουν τη φωτογράφηση πολύ νωρίς το πρωί, την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος.Εκτός από τη θάλασσα όμως, το κέντρο της πόλης, μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό σκηνικό για καλλιτεχνική φωτογράφηση. Όπως επίσης και ένα σωρό άλλα σημεία, που μπορεί να μην προσέχουμε όταν περπατάμε, αλλά ευτυχώς, το έμπειρο μάτι των φωτογράφων τα βλέπει και θα σας τα υποδείξει: βιτρίνεςκαταστημάτων, παραδοσιακές καγκελόπορτες και παράθυρα, ανθισμένοι κήποι, πάρκα, κούνιες, γέφυρες, μάντρες αυτοκινήτων, παλιά εργοστάσια, νερόμυλοι, φάροι, σιδηροδρομικοί σταθμοί...τελειωμό δεν έχει η λίστα. Το θετικό όμως είναι ότι όμορφες γωνιές υπάρχουν παντού, σε πόλεις κι επαρχία, και η after day shooting δίνει την ευκαιρία και το χρόνο να τις βρεις, να στηθείς, και να βγάλεις εκεί τις πιο όμορφες φωτογραφίες γάμου!!