ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΣΑΣ!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μιλήσουμε μαζί σας για τις υπηρεσίες και τις παροχές του Κτήματος μας, και να δημιουργήσουμε το Γάμο και τα Βαπτίσια των Ονείρων σας!

Κτήμα Γκούντα 29ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Σερρών - Θέση "Σοφούλα" Τηλ.:

23940 - 92215

Υπεύθυνη Οργάνωσης Εκδηλώσεων

Χριστίνα Γκούντα

6936 860460

christina@ktima-gouda.gr

Πώς θα μας βρείτε

Το Κτήμα μας έχει εύκολη πρόσβαση τόσο από τον παλαιό δρόμο Θεσσαλονίκης-Σερρών, όσο και απο τον νέο δρόμο. Βρίσκεται στο 29ο χλμ Θεσσαλονίκης-Σερρών. Προτείνουμε την παλιά εθνική οδό Θεσ/νικης Σερρών
 Ερχόμενοι από Θεσσαλονίκη, και αφού περάσετε το Δερβένι

Μείνετε αριστερά για να συνεχίσετε σε ΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας/Εγνατία Οδός/E79/Α2, ακολουθήστε τις πινακίδες για Καβάλα/Σέρρες/Αυτοκινητόδρομος 2/E90. 2 χλμ περίπου μετά το Δερβένι χρησιμοποιήστε τις 2 δεξιές λωρίδες για να πάρετε την έξοδο προς ΣΕΡΡΕΣ.

Συνεχίστε προς Α/Δ Θεσσαλονίκης Σερρών/E79/Α25 για 4,5 χλμ και έπειτα στρίψτε δεξιά στην έξοδο για Λαγκαδά / Κιλκίς και (πάλι δεξιά) ακολουθείτε το δρόμο προς Κιλκίς (όχι Λαγκαδά)

Μόλις φτάσετε στο φανάρι, πηγαίνεται δεξιά προς Άσσηρο (όχι Κιλκίς) στην παλιά ΕΟ Θεσνίκης Σερρών. Βρισκόμαστε 7 χλμ.μετά την Άσσηρο, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Ερχόμενοι από Σέρρες,

βγαίνετε δεξιά στην έξοδο Διαδρομή 12 προς Θεσσαλονίκη - Έξοδο Κιλκίς (παλαιός δρόμος Θεσ/νίκης - Σερρών), αμέσως μετά την έξοδο από την ορεινή διαδρομή. Αφού πάρετε την έξοδο, στρίβετε πάλι δεξιά. Μπροστά σας βρίσκεται το Κτήμα Γκούντα.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ